RFP-ji, prejeta povpraševanja

KUS je v mesecu maju prejel 6 povpraševanj. Le ta smo dobili na poslovni borzi IMEX v Frankfurtu. Le ta so bila od klientov iz Nemčije (Apetito, Sixt, Vodafone, TAgentur), ZDA (IPEG-International Pedriatic Endosurgery Group), University of Hawaii (medicinski kongres). KUS je povpraševanja posredoval slovenskim partnerjem na IMEXU, ki so izpolnjevali zahtevane pogoje povpraševanja.

V mesecu maju nas je kontaktiral tudi direktor od European Emergency Number Association, g. Gary Machado, ki si bo v mesecu avgustu organiziral ogled Slovenije, saj ima konkretno povpraševanje za znanstveno-strokovni kongres za 450 oseb. Z njimi smo se sestali tudi na poslovni borzi IMEX in se dogovorili da se bodo udeležili poletnega fam tripa v Sloveniji.
V mesecu maju smo prejeli več vprašanj, ki so se navezovala na poletni študijski obisk v Sloveniji, dodatne materiale in informacije o marketinških aktivnostih na posameznih trgih. Vse zahtevane informacije so bile pravočasno poslane tujim klientom.
V rubriki RFP vas bomo obveščali o realizaciji posameznih povpraševanj, ki smo jih prejeli na KUS. Prosimo vas za sodelovanje pri obveščanju o poslani ponudbi in eventuelni realizaciji.

NEWS ARCHIVE
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Facebook Posts

Partners

Connect with us

PRIVACY POLICY

Read more about our privacy policy

CONTACT

Slovenian Convention Bureau
Miklošičeva ulica 9
SI-1000 Ljubljana, Slovenia
Tel: +386 1 569 12 60
E-mail: info@slovenia-convention.com