RFP-ji, prejeta povpraševanja

RFP
RFP

KUS je v mesecu maju prejel 6 povpraševanj. Le ta smo dobili na poslovni borzi IMEX v Frankfurtu. Le ta so bila od klientov iz Nemčije (Apetito, Sixt, Vodafone, TAgentur), ZDA (IPEG-International Pedriatic Endosurgery Group), University of Hawaii (medicinski kongres). KUS je povpraševanja posredoval slovenskim partnerjem na IMEXU, ki so izpolnjevali zahtevane pogoje povpraševanja.

V mesecu maju nas je kontaktiral tudi direktor od European Emergency Number Association, g. Gary Machado, ki si bo v mesecu avgustu organiziral ogled Slovenije, saj ima konkretno povpraševanje za znanstveno-strokovni kongres za 450 oseb. Z njimi smo se sestali tudi na poslovni borzi IMEX in se dogovorili da se bodo udeležili poletnega fam tripa v Sloveniji.
V mesecu maju smo prejeli več vprašanj, ki so se navezovala na poletni študijski obisk v Sloveniji, dodatne materiale in informacije o marketinških aktivnostih na posameznih trgih. Vse zahtevane informacije so bile pravočasno poslane tujim klientom.
V rubriki RFP vas bomo obveščali o realizaciji posameznih povpraševanj, ki smo jih prejeli na KUS. Prosimo vas za sodelovanje pri obveščanju o poslani ponudbi in eventuelni realizaciji.